Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες: Παράταση προθεσμίας για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες: Παράταση προθεσμίας για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης

Παράταση για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου έδωσε σήμερα το Υπουργέιο Παιδείας, λόγω «αντικειμενικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης»

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, παρατείνεται η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των σχολικών αγώνων Α΄ Φάσης έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Για την ημερομηνία εναρξης της Α’ φάσης θα ακολουθήσει άλλη εγκύκλιος

 Η εγκύκλιος

Σε συνέχεια της υπό στοιχεία 145674/Δ5/23.11.2022 (ΑΔΑ: ΩΧΦΑ46ΜΤΛΗ-1ΑΨ) απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου και άλλων σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων σχολικού έτους 2022-2023», καθώς και της με αρ. πρωτ.:150409/Δ5/5.12.2022 εγκυκλίου της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής με θέμα «Ενημέρωση για τους Πανελλήνιους Αγώνες ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου σχολικού έτους 2022-2023», σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αντικειμενικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένες από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, παρατείνεται η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διεξαγωγής των σχολικών αγώνων Α΄ Φάσης έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Σε ό,τι αφορά (α) την έναρξη της Α΄ Φάσης των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού, (β) τους Πανελλήνιους αγώνες των άλλων Ολυμπιακών αθλημάτων που συνδιοργανώνονται με τις οικείες Αθλητικές Ομοσπονδίες, (γ) το χρονοδιάγραμμα και την κλήρωση για τα ταμπλό της Β΄ και Γ΄ Φάσης, (δ) τις διοργανώτριες Ο.Ε.Σ.Α.Δ. που πρόκειται να αναλάβουν τη διοργάνωση και διεξαγωγή της τελική φάσης των αγώνων στα Ομαδικά και Ατομικά Αθλήματα και (δ) τη συμμετοχή της χώρας στα Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα, θα αποσταλεί νεότερη ενημερωτική εγκύκλιος.

Πηγή: alfavita.gr