Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι μαθητές θα εξεταστούν σε 4 συνολικά μαθήματα:  Μαθηματικά, Νεοελληνική Γλώσσα-Λογοτεχνία και στα δύο μαθήματα ειδικότητας.

Στα φροντιστήρια μας

Δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών όλων των ειδικοτήτων. Η φιλοσοφία του φροντιστηρίου είναι βασισμένη στο τρίπτυχο εξειδίκευση – πείρα – γνώσεις φέρνοντας πρώτους τους μαθητές μας, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πρότυπο, καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα με

Προσομοίωση εξετάσεων με σταθμισμένα διαγωνίσματα προσομοίωσης σε κάθε τάξη. Με τον τρόπο αυτό ο μαθητής, εξοικειώνεται με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σύμβουλο καθηγητή, που σε συνεργασία με τους καθηγητές, μελετούν την εκπαιδευτική πορεία του κάθε μαθητή και, όπου κρίνουν απαραίτητο, σχεδιάζουν πλάνο διορθωτικών ενεργειών με εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης και προκαθορισμένες συναντήσεις συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.

Χρήση της πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης eClass ώστε όλο το εκπαιδευτικό υλικό να είναι διαθέσιμο στους μαθητές ανά πάσα στιγμή.

Η εκπαιδευτική φιλοσοφία μας

Στόχος μας

☑️  Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

☑️  Η κάλυψη των κενών που πιθανόν υπάρχουν από προηγούμενες τάξεις.

☑️  Η έγκαιρη κάλυψη της ύλης ώστε να υπάρξει αρκετός χρόνος για επαναλήψεις.

☑️  Η εισαγωγή όλων των μαθητών μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και μάλιστα σε Σχολή της επιθυμίας τους.

Δίδακτρα

Α΄ ΕΠΑΛ από 60 € το μήνα

Το πακέτο μαθημάτων περιλαμβάνει:

Β΄ ΕΠΑΛ από 60 € το μήνα

Το πακέτο μαθημάτων περιλαμβάνει:

Γ΄ ΕΠΑΛ από 130 € το μήνα

Το πακέτο μαθημάτων περιλαμβάνει:

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα ΒΑΛ eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Σύγχρονης και Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων. Πλέον, όλοι οι μαθητές της χώρας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον Η/Υ ή το tablet τους.

Επικοινωνία

ΒΕΡΟΙΑ 

Διεύθυνση : Αγίου Αντωνίου 1

Τηλέφωνο : 2331500268

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Διεύθυνση : Μεγάλου Αλεξάνδρου 8

Τηλέφωνο : 2331505250

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διεύθυνση : Παπάγου Αλεξάνδρου

Τηλέφωνο : 2331500261