Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2023

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με υπερηφάνεια ανακοινώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Καριέρας 2023» το τριήμερο 03 έως 05 Μαΐου 2023.

Η φετινή εκδήλωση θα έχει μια υβριδική μορφή που περιλαμβάνει τόσο διαδικτυακές όσο και ζωντανές εκδηλώσεις.

Οι Ημέρες Καριέρας του ΕΚΠΑ στοχεύουν να παρέχουν σε φοιτητές και αποφοίτους όλων των προγραμμάτων σπουδών του ιδρύματος την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας, να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να δικτυωθούν με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν στελέχη από κορυφαίες εταιρείες, να παρακολουθήσουν εργαστήρια και συζητήσεις και να επωφεληθούν από δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικών υπηρεσιών επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακά περίπτερα των εταιρειών που συμμετέχουν, επιτρέποντας σε φοιτητές και αποφοίτους να ανακαλύψουν ευκαιρίες εργασίας και να περάσουν από συνεντεύξεις.

Τα βιογραφικά των υποψηφίων θα είναι προσβάσιμα στις εταιρείες, οι οποίες στη συνέχεια θα επιλέξουν τους υποψηφίους με τους οποίους θα προχωρήσουν σε συνέντευξη.

Σύμφωνα με τη δέσμευση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για βιωσιμότητα, το μεγαλύτερο μέρος του διαφημιστικού υλικού θα κυκλοφορεί ηλεκτρονικά, με ελάχιστη εκτύπωση σε χαρτί.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και απόφοιτοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Eventora εδώ: https://www.eventora.gr/uoa

Επισημαίνουμε ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά διαδικτυακά στις 04-05 Μαΐου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν τις ημέρες και ώρες που είναι διαθέσιμοι.

Για θέματα και ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή, επικοινωνήστε με το στέλεχος πληροφορικής του Γραφείου Διασύνδεσης, Κωνσταντίνο Αλμπέρτο, στο alvertosk@uoa.gr.

Για θέματα που αφορούν το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων των Ημερών Σταδιοδρομίας ΕΚΠΑ 2023 και για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, επικοινωνήστε με το διοικητικό προσωπικό του Γραφείου Βικτώρια Κασβίκη (τηλ. 2103689686) και Ματθαίο Παντουβάκη (τηλ. 2103689683), ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Διασύνδεσης στο career@uoa.gr.

Το υλικό που θα παραχθεί και τα αποτελέσματα  των δράσεων «Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2023, (παρουσιάσεις, ομιλίες κ.α ), θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ, https://career.uoa.gr/ ώστε να είναι διαθέσιμα σε όλους και μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Οι Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2023 υπόσχονται να αποτελέσουν μια συναρπαστική και ανταποδοτική εκδήλωση για φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη φετινή εκδήλωση και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα πρώτα βήματα προς τη μελλοντική σας καριέρα.

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα: https://www.eventora.gr/uoa

Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ

Πηγή: esos.gr