Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Υπηρεσιακός θα είναι ο υπουργός Παιδείας στη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Υπηρεσιακός θα είναι ο υπουργός Παιδείας στη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Υπηρεσιακός θα είναι ο υπουργός Παιδείας στη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στη  διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων και όχι η σημερινή υπουργός Ν. Κεραμέως.

Το γράφουμε αυτό διότι πολλά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, παρερμηνεύοντας τις σημερινές δηλώσεις, του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Οικονόμου , ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι η Ν. Κεραμέως θα παραμείνει στο υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές κα δεν θα αντικατασταθεί από υπηρεσιακό υπουργό Παιδείας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θέλοντας να πει ότι ο πρωθυπουργός όρισε την ημερομηνία  των εκλογών πριν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για να μην αλλάξει ο υπουργός Παιδείας  μέσα στις Πανελλαδικές, δήλωσε  τα εξής, σε ερώτηση δημοσιογράφου “εάν θα πρέπει να παραμείνει στη θέση της η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως για τις Πανελλαδικές;”:

“Για ένα κορυφαίο ζήτημα όπως είναι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις , προφανώς και ο πρωθυπουργός έχει συνυπολογίσει   τον προσδιορισμό και στην ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών  , νομίζω πως αυτό που είναι λογικό και σωστό  είναι τις Πανελλαδικές Εξετάσεις  να διεξαχθούν με το ίδιο πρόσωπο”.

Πηγή: esos.gr