Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » ΤΕΦΑΑ: Συγκρότηση επιτροπών υγειονομικής εξέτασης – πρακτικής δοκιμασίας

ΤΕΦΑΑ: Συγκρότηση επιτροπών υγειονομικής εξέτασης – πρακτικής δοκιμασίας

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η εγκύκλιος για τη συγκρότηση των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων των ΤΕΦΑΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Δείτε εδώ την Αίτηση Εκπαιδευτικού

Δείτε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση

«Σας γνωστοποιούμε ότι με την με αριθμ. Φ.251/50277/Α5/4-5-2023 υπουργική απόφαση, ορίστηκαν οι έδρες και οι επόπτες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Οι Περιφερειακοί Δ/ντές Εκπ/σης στις περιφέρειες των οποίων ανήκουν οι παρακάτω Δ/νσεις: Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Πειραιά, Ανατολικής Θεσ/νίκης, Δυτικής Θεσ/νίκης, Αχαΐας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Έβρου, Ιωαννίνων, Καβάλας, Κοζάνης, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Λέσβου, παρακαλούνται σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να προχωρήσουν στη συγκρότηση των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., που θα λειτουργήσουν από 14 μέχρι και 27 Ιουνίου 2023, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 της αριθμ. Φ253/128314/Β6 (ΦΕΚ1538τ. Β/2002) Υπουργικής Απόφασης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.»

Πηγή: alfavita.gr