Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Μετά τις 16 Ιανουαρίου τα πρώτα αποτελέσματα.

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Μετά τις 16 Ιανουαρίου τα πρώτα αποτελέσματα.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προτίθεται να κάνει, σταδιακά, παράλληλα

και τις τοποθετήσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης, αυτών που θα έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα.

Την εβδομάδα , μετά τις 16 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα επιλογής Συμβούλων Εκπαίδευσης, τουλάχιστον δύο Συμβουλίων (σ.σ. με μικρό αριθμό υποψηφίων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προτίθεται να κάνει, σταδιακά, παράλληλα και τις τοποθετήσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης, αυτών που θα έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα.

Ως προς αυτή την πρόθεση   παράγοντες του υπουργείου Παιδείας έχουν διατυπώσει προς την πολιτική ηγεσία , τις αντιρρήσεις τους, ως προς την ορθή εφαρμογή του νόμου.

Στόχος είναι οι επιλεγέντες Σύμβουλοι Εκπαίδευσης να “πιάσουν” άμεσα δουλειά στο κομμάτι της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ξεκινώντας από τους νεοδιόριστους.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τις γιορτές κάποια από τα Συμβούλια Επιλογής με μικρό αριθμό υποψηφίων θα παραδώσουν τους τελικούς πίνακες στην υπουργό Παιδείας, αμέσως μετά τις γιορτές.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία επιλογής των Συμβούλων Εκπαίδευσης, ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλη, ενώ ακολούθησε “βροχή” παραιτήσεων μελών των Συμβουλίων Επιλογής.

Πηγή: alfavita.gr