«Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης»: Μία εκδήλωση για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 5, 6, 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2024, και ώρες 9:00 με 14:30

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν πενθήμερη εκδήλωση, με θέμα: «Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στις 5, 6, 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2024, και ώρες 9:00 με 14:30.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις δυνατότητες και προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι-μέλη ΔΕΠ απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του ΑΠΘ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος/Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Λυκείου, σε συνεννόηση με τους καθηγητές/συμβούλους των λυκείων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τη διαδικτυακή μετάδοσή της στον σύνδεσμο: https://career.auth.gr/events/spoudes-sto-aristoteleio-panepistimio-thessalonikis

[Πηγή: alfavita.gr]