Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Πανελλήνιοι Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου: Αποτελέσματα προκρινόμενων μαθητών/τριών στη Γ΄ Φάση

Πανελλήνιοι Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου: Αποτελέσματα προκρινόμενων μαθητών/τριών στη Γ΄ Φάση

Μετά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων της Β΄ Φάσης των Περιφερειακών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου σχολικού έτους 2022-2023 που εστάλησαν στην Υπηρεσία μας  από τις διοργανώτριες Οργανωτικές Επιτροπές Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) των επτά (7) Ομίλων, τα ονόματα των προκρινόμενων μαθητών και μαθητριών, ανά αγώνισμα, που θα συμμετάσχουν στη  Γ΄  Φάση των  ανωτέρω αγώνων αναφέρονται σε πίνακες ,που περιέχονται σε σχετικά ηλεκτρονικά αρχεία pdf τα οποία σας επισυνάπτουμε.

Επισήμανση:   Η Γ΄ Φάση των αγώνων Κλασικού Αθλητισμού θα διεξαχθεί στην πόλη της Ελευθερούπολης Καβάλας, από τις 4 έως 5 Μαΐου 2023, με ευθύνη της διοργανώτριας Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι Ο.Ε.Σ.Α.Δ. των εμπλεκόμενων Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τους προκρινόμενους και τις προκρινόμενες μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι θα αγωνιστούν για τη Γ΄ Φάση (Τελική) των αγώνων, να συνεργαστούν με όμορες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός των μετακινούμενων και κατ΄ επέκταση να μειωθεί το κόστος των αντίστοιχων δαπανών.

Τέλος, οι ως άνω Οργανωτικές Επιτροπές να καταγράψουν τα επίσημα αποτελέσματα με τα ονόματα των προκρινόμενων στο Υπόδειγμα 4α και να το αποστείλουν αυθημερόν στη διοργανώτρια Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Καβάλας. Εν συνεχεία, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Καβάλας να αποστείλει άμεσα τα αποτελέσματα των νικητών-νικητριών και στις δύο (2) παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: dfa-sxolikoiagones@minedu.gov.gr  και protocol@minedu.gov.gr 

Δείτε τα ονόματα

107 ΑΓΟΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΒΟΣ 2022-2023

107 Κ ΠΡΟΚΡΙΝΟΜΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΙΒΟΣ 2022-23

Πηγή: alfavita.gr