Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Πανελλήνιες 2023: Εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων ΕΠΑ.Λ – Δείτε αναλυτικά

Πανελλήνιες 2023: Εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων ΕΠΑ.Λ – Δείτε αναλυτικά

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τις πανελλήνιες-πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. έτους 2023

Ορίστηκαν οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιφέρειες των οποίων θα λειτουργήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2023 για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακόμα, αποφασίστηκε ο αριθμός των Εξεταστικών Κέντρων ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των αντίστοιχων σχολικών συγκροτημάτων στα οποία θα εδρεύουν.

Λοιπές πληροφορίες

Τα Εξεταστικά Κέντρα ΕΠΑΛ που δεν διαθέτουν σύστημα ΣΑΜ, θα συνεργαστούν με τις πλησιέστερα Εξεταστικά Κέντρα ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, κατά περίπτωση, που διαθέτουν το σύστημα ΣΑΜ.

Κατόπιν της υπογραφής της παρούσας Απόφασης, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπ/σης, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπ/σης, να προχωρήσουν στην κατανομή των υποψηφίων ανά Εξεταστικό Κέντρο ΕΠΑΛ έτους 2023, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συγκοινωνιακές συνθήκες κάθε περιοχής καθώς και τυχόν άλλες αντικειμενικές ανάγκες και να ενημερώσουν την Υπηρεσία μας, σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. Φ.152/30621/Α5/17-3-2023 έγγραφο της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

Πηγή: alfavita.gr