Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Οδηγίες για τις γραπτές εξετάσεις Μαθηματικών Γυμνασίου – Δείτε αναλυτικά

Οδηγίες για τις γραπτές εξετάσεις Μαθηματικών Γυμνασίου – Δείτε αναλυτικά

Οδηγίες για τις φετινές γραπτές ανακεφαλαιωτικές εξετάσεις Μαθηματικών Γυμνασίου (προαγωγικές και απολυτήριες) συνέταξε ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ03 της Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, Δρ. Γεώργιος Κόσυβας.

Οι Διευθύντριες και οι Διευθυντές των Γυμνασίων Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας οφείλουν να μεριμνήσουν για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ03 καθώς και των εκπαιδευτικών άλλων κλάδων οι οποίοι κατά το διδακτικό έτος 2022-2023 διδάσκουν με ανάθεση Μαθηματικά στο Γυμνάσιο.

Οι οδηγίες

Η εξεταστέα ύλη των γραπτών ανακεφαλαιωτικών εξετάσεων στα Μαθηματικά των τριών τάξεων Γυμνασίου προσδιορίζεται από κοινού από τους καθηγητές που διδάσκουν στην ίδια τάξη του Γυμνασίου και συμπίπτει για όλα τα τμήματα. Παραδίδεται εγγράφως στον Διευθυντή του του σχολείου, καταχωρίζεται στα βιβλία ύλης των τμημάτων και ενημερώνονται οι μαθητές. Η εξεταστέα ύλη αναρτάται στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Γυμνασίου. H εξεταστέα ύλη των Μαθηματικών του Γυμνασίου (ΆλγεβραΓεωμετρία) υπολογίζεται συνήθως βάσει των σελίδων του σχολικού βιβλίου.

Σε όλα τα τμήματα της ίδιας τάξης του ίδιου Γυμνασίου, δίνονται κοινά θέματα από τον καθηγητή ή τους καθηγητές που διδάσκουν το μάθημα, σε συνεργασία µε τον Διευθυντή του σχολείου. Το έγγραφο με τα θέματα υπογράφεται από τους καθηγητές που τα εισηγούνται, όπως και από τον Διευθυντή, και κατατίθενται στο αρχείο του σχολείου.

Πηγή: alfavita.gr