Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαθητές για Πανελλήνιες: «Καλή μας επιτυχία! Το μέλλον μας ανήκει, έτσι και αλλιώς»

«Θα ξαναβρεθούμε στα Πανεπιστήμια, στα ΙΕΚ, στις γειτονιές μας, σε όποιον δρόμο και αν ακολουθήσουμε»

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας με σχετική της ανακοίνωση δίνει το δικό της μήνυμα σε όλους τους μαθητές που δίνουν πανελλαδικές.

Επιπλέον, τονίζει τον αγώνα που έχουν δώσει οι μαθητές μέσα στη χρονιά για ένα καλύτερο σχολείο, αλλά και αναφέρεται στο έγκλημα των Τεμπών.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Καλή μας επιτυχία! Το μέλλον μας ανήκει, έτσι και αλλιώς!

Όλοι εμείς που προετοιμαστήκαμε για τις Πανελλαδικές μέσα σε δύσκολες συνθήκες είμαστε ήδη νικητές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και με αυτή τη διάθεση θα πάμε να δώσουμε τη μάχη των Πανελλαδικών. Είμαστε νικητές γιατί δεν τα παρατήσαμε, συνεχίσαμε να προσπαθούμε, να ξεπερνάμε την πίεση, την απογοήτευση, τα εμπόδια. Γιατί, δε χαρίσαμε στιγμή τα όνειρα και τους στόχους μας, αλλά παλεύουμε για αυτά. 

Στις Πανελλαδικές, δε δίνουμε “εξετάσεις” πρώτη φορά. Δώσαμε εξετάσεις και τις περάσαμε με επιτυχία, όταν αγωνιστήκαμε για να έχουμε ένα καλύτερο σχολείο.  Όταν αγωνιστήκαμε για να μην μένει κανένα παιδί, κανένας συμμαθητής μας μόνος ή μόνη. Όταν δείξαμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς άλλων χωρών. Όταν, δείξαμε πως έχουμε ιδανικά και καταφέραμε να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη.  Με τεράστιες μαθητικές κινητοποιήσεις αλλά και πολλούς άλλους τρόπους.

Είμαστε περήφανοι. Μπράβο σε όλους μας. Θα ξαναβρεθούμε στα Πανεπιστήμια, στα ΙΕΚ, στις γειτονιές μας, σε όποιον δρόμο και αν ακολουθήσουμε. Το μέλλον μας ανήκει!

Και.. καλή μας επιτυχία!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ