«Ημέρα Καριέρας 2024» στις 23 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 26 Απριλίου 2024


Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2024» στις 23 Μαΐου 2024 από τις 10.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων «Κάρολος Παπούλιας».

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια σπουδαία πρωτοβουλία, που διοργανώνεται για να συνδέσει τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες και τους/τις αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς, με στόχο τη διευκόλυνση της μετάβασής τους από το ακαδημαϊκό περιβάλλον στον επαγγελματικό χώρο.

Η «Ημέρα Καριέρας 2024» αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να συναντήσουν τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες και τους/τις αποφοίτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να προβάλλουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να εξερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν διαπροσωπικές συνεντεύξεις δικτύωσης με τους/τις υποψήφιους/ες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να ενημερώσουν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

Οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 26 Απριλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510 07278, 2651009046 ή 2651008454 και στο e-mail: dasta@uoi.gr ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:  https://career.uoi.gr/imeres-karieras-2024/

Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή σας θα ενισχύσει την επιτυχία αυτής της σημαντικής εκδήλωσης και θα δημιουργήσει πολύτιμες ευκαιρίες για όλες και όλους.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στην “Ημέρα Καριέρας 2024” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με σκοπό να δημιουργήσουμε μία εποικοδομητική και επιτυχημένη συνεργασία για το μέλλον.
[ΠΗΓΗ:workenter.gr ]