Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Εγκύκλιος για τον συντονισμό της εξεταστέας ύλης των μαθημάτων των Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξεων ΓΕΛ που εξετάζονται στις Προαγωγικές και Απολυτήριες Εξετάσεις.

Εγκύκλιος για τον συντονισμό της εξεταστέας ύλης των μαθημάτων των Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξεων ΓΕΛ που εξετάζονται στις Προαγωγικές και Απολυτήριες Εξετάσεις.

Εγκύκλιο για τον συντονισμό  της εξεταστέας ύλης των μαθημάτων των Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και Εσπερινού Γενικού Λυκείου που εξετάζονται στις Προαγωγικές και Απολυτήριες Εξετάσεις, υπέγραψε η υφ. Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Ειδικότερα η εγκύκλιος ορίζει τα εξής:

  • Για την πορεία της διδασκαλίας των μαθημάτων των Α ́, Β ́ και Γ ́ τάξεων του Γενικού Λυκείου που εξετάζονται γραπτώς στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2022- 23 σας ενημερώνουμε για τα εξής:
  • Υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση της ύλης είναι οι διδάσκοντες.
  • Όπου παρατηρείται καθυστέρηση στη διδασκαλία των μαθημάτων που εξετάζονται στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις παρακαλούνται οι Διευθυντές των Γενικών Λυκείων σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων να προβαίνουν σε αναμόρφωση του ωρολογίου προγράμματος με σκοπό την ολοκλήρωσή της.
  • Οι Συντονιστές Εκπ/κού Έργου να είναι σε άμεση συνεργασία με τους διδάσκοντες εκπαιδευτικούς, ώστε να τους παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για τη διδασκαλία των μαθημάτων και να ελέγχουν την πορεία της εξεταστέας ύλης.

 Η υφ. Παιδείας τονίζει στην εγκύκλιο ότι “οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εξεταστέα ύλη μέχρι τη λήξη των μαθημάτων”.

Πηγή: esos.gr