Για τους επιτυχόντες του φροντιστηρίου Βαλαβανίδη…

Οι  πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία συνεχής δοκιμασία που απαιτεί προσπάθεια, αφοσίωση και αυτοθυσία. Οι μαθητές διανύουν μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο προετοιμασίας αφιερώνοντας ώρες ατελείωτες στο διάβασμα.

 Η προσπάθεια αυτή όχι μόνο δοκιμάζει τις γνώσεις τους αλλά τους παρέχει επίσης πολύτιμες εμπειρίες αναπτύσσοντας  έτσι δεξιότητες όπως συντονισμό, αντοχή στην πίεση και αποφασιστικότητα. Μέσα από τον αγώνα αυτόν αναδεικνύεται η αίσθηση του στόχου που κατέχουν διότι κάθε πρόκληση αποτελεί ευκαιρία για ανάπτυξη και βελτίωση.

Μέσα από αυτό το μονοπάτι που τους δόθηκε , πρέπει να αδράξουν την ευκαιρία και να διαμορφώσουν  το μέλλον τους  ώστε με τις γνώσεις που θα αποκομίσουν αλλά και με τις ικανότητες τους  να συνεισφέρουν στον κόσμο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν τις πανελλαδικές εξετάσεις και κυρίως στα δικά μας παιδιά του φροντιστηρίου Βαλαβανίδη! Η αφοσίωσή σας και η προσπάθεια που καταβάλλατε αξίζουν μεγάλο σεβασμό και επαίνους. Καλή συνέχεια και επιτυχία στο μέλλον!

Η αρθρογράφος : Χαρά Κάπτη